Selecteer een pagina

Bekijk ons aanbod bruidstaarten

Elke bruidstaart is uniek, net zoals jullie speciale dag!

Ontwerp

 

Het ontwerp van een bruidstaart wordt samen met jullie opgemaakt aan de hand van jullie wensen, uitnodiging, thema van het huwelijk, kleurenpalet, … Sprong jullie online iets in het oog dat volledig of gedeeltelijk jullie zin was?  Breng het mee en samen creëren we een ontwerp dat volledig jullie stijl is. Nog geen leuk idee? Dan vertrekken we meestal van een persoonlijk element zoals bv. de uitnodiging en creëren zo samen een uniek ontwerp.

 

Voor een bruidstaart maak je best een afspraak. Eens er een ontwerp vaststaat, kan een proeverij gepland worden, een 6-tal weken voor de trouw.

Een proeverij houd in: dat jullie 6 smaken mogen doorgeven . Die smaken kunnen jullie dan proeven en combineren, om zo jullie  bruidstaart helemaal af te stemmen op jullie smaak .  Een proeverij is gratis als je een taart besteld vanaf 50 personen . Hebben jullie toch een proeverij maar, nemen jullie geen taart  dan zijn hier helaas kosten aan verbonden. 

 

Prijs

 

Een bruidstaart heeft een richtprijs van 7 €/persoon.

 

Bruidstaarten worden geleverd, mits anders afgesproken, met een bezorgkost als starttarief van 7,50 € en 0,40 €/km retour.

Bekijk meer van onze bruidstaarten hieronder of in onze gallerij

trouw
trouw
trouw
trouw
trouw
Bruidstaart3
Bruidstaart1

Of volg ons Themataarten Board op Pinterest